top of page

Highcare versterkt interim- en adviestak

Roosendaal, 9 juli 2018 – Highcare, dé specialist voor zorgprofessionals, benoemt Jos Vinks als Managing Consultant van Highcare Interim en Advies. Vinks is een ervaren consultant op het snijvlak van organisaties en mensen in de zorgsector, waaronder werving en selectie, interim-management, coaching en advies. Hij heeft een frisse kijk op de interim markt en verwacht ook met interimmanagers uit andere sectoren de grote vraag bij opdrachtgevers te kunnen beantwoorden.

Compleet aanbod Highcare Interim en Advies richt zich op het inzetten van ervaren interim leidinggevenden die de vertaling van strategie naar operatie kunnen faciliteren en realiseren. Met de activiteiten van Highcare Interim en Advies krijgen opdrachtgevers een completer aanbod aan interessante oplossingen, bovenop de reeds bestaande dienstverlening en inzet van zorgprofessionals. “Wij zien het zorglandschap de afgelopen tijd snel veranderen door extramuralisatie van zorg en tegelijkertijd de krapte op de arbeidsmarkt explosief toenemen, hier bieden wij vanuit Highcare oplossingen voor” legt Willem Grool, directeur van Highcare, uit. Highcare Interim en Advies werkt in en voor de gehele zorgsector met van oudsher accenten op de ziekenhuisomgeving en de verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg.

Stevige en vakbekwame managers De overspannen arbeidsmarkt, zowel extramuraal als intramuraal, leidt tot nieuwe uitdagingen in combinatie met een complexere zorgvraag en dit vraagt om ervaren, stevige interimmanagers uit de gezondheidszorg die in staat zijn vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Highcare Interim en Advies heeft deze zorgmanagers in het netwerk, aangevuld met interimmanagers met specifieke expertise. “Het getuigt van kracht en lef om ook interim-managers uit andere disciplines en sectoren in te zetten om de noodzakelijke veranderingen te kunnen realiseren“ voegt Vinks hieraan toe. Over Highcare Highcare is de partner op het gebied van personeelsvraagstukken in de zorg. Voor zowel korte als langdurige vraagstukken biedt Highcare vele mogelijkheden. Naast uitzenden, detacheren en bemiddelen van zorgprofessionals beschikt Highcare ook over haar eigen Highcare Academy. Hierin verzorgt zij assessments, bij- en nascholingen voor alle zorgprofessionals van Highcare. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Willem Grool via 06 3962 0165 of

Jos Vinks via 06 2505 3121.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page